E-learnings geluksdriehoek

Vind je je weg niet helemaal op het platform en mis je wat richtingaanwijzers?
Geen erg, want via de gratis e-learning over geluksdriehoek.be nemen we je bij de hand en tonen we je de weg doorheen de website.
Wordt je ook graag onmiddellijk aan het denken gezet? Dan is de (eveneens gratis) e-learning Geluk zit in een klein driehoekje misschien wel iets voor jou!

Bouwen aan je geluk met geluksdriehoek.be

​Voor wie? Algemeen publiek en professionals

​In deze korte e-learning kom je alles te weten over geluksdriehoek.be, de plek waar de informatie uit de geluksdriehoek tot leven komt. Je ontdekt hoe je met de website aan je eigen geluk kunt bouwen.

Wat kan je verwachten?

Misschien las je je al wat in rond de geluksdriehoek en ken je de bouwblokken van geluk? Top! Nu is weten welke dingen bijdragen tot je geluk één ding. Maar hoe pas je die gelukstips ook echt toe in je eigen leven? Daarvoor is er www.geluksdriehoek.be. Benieuwd wat daar allemaal te ontdekken valt? Dat kom je te weten in deze e-learning.

Prijs: Gratis

Geluk zit in een klein driehoekje

Voor wie? Algemeen publiek en professionals

Je gelukkig voelen of gelukkig zijn: wat is dat precies? Gezond Leven verzamelde alle belangrijke wetenschappelijke kennis over geluk in de geluksdriehoek. In deze e-learning leer je de geluksdriehoek van dichtbij kennen.

Wat kan je verwachten?

Ontdek de bouwblokken van geluk en kom meer te weten over de oranje bol die ons soms uit balans kan brengen. Met reflectievragen en korte opdrachtjes helpt de geluksdriehoek je op weg om je geluksgevoel vast te houden of te versterken.

Prijs: Gratis

Geluk zit in een klein driehoekje laptop